гр. Варна, СКЛАДОВА БАЗА-1- бул. Република, срещу фирма Нектон; СКЛАДОВА БАЗА-2-Крайезерен път, до"Гуми-ДИАНА"
0899/108 907 ; 0898 701 730 stoilovaeood@abv.bg

Полиуретанов уплътнител

Описание
Висококачествено, здраво еднокомпонентно лепило/изолатор. След нанасяне продуктът реагира с атмосферната влага и образува здрава гума.

Приложение
– за лепене на панели, периферни первази, подпрозоречни прагове и прагове в строителството;
– свързващи фуги в сгради;
– във вагоностроенето и за свързване на метални части;
– за лепене и изолация в корабната индустрия.

Продуктът може да се използва без основа за лепене на стъклени части, гланцирани повърхности, порцелан, алуминий, стомана, неръждаема стомана, пластмаса, като полиестер и много твърди PVC, боядисано дърво, бетон и зидария. За порести повърхности, като бетон, препоръчваме да се използва основа.

Ограничения
Да не се прилага върху полиетиленови, полипропиленови, тефлонови и битумни повърхности, както и под вода и в разширяващи се фуги. Не се боядисва с алкидни бои. Не го използвайте върху боядисано дърво или върху влажен материал, тъй като могат да се образуват мехурчета.

Подготовка на повърхността и довършителни работи
Повърхността трябва да е чиста, суха и твърда. Ако е необходимо, използвайте основа.
Препоръчва се преди използването на продукта да се направят тестове за прилепване. Заглаждането на фугите се извършва с 1% сапунена вода (от неутрален сапун).
Като лепило – нанасянето е тип “вентилатор” (кръгово спираловидно) на вертикални ленти с 30 см разстояние между тях. Препоръчва се използване на двустранно-залепваща се лента (3 мм дебела) през първите 24 часа за постигне на добро залепване и за осигуряване на правилната дебелина на нанасяния пласт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.